Despre noi

Ce facem

Medicina veterinara este o profesie medicala a caror principala responsabilitate consta in protejarea sanatatii si bunastarii animalelor, precum si a oamenilor.

Cei mai cunoscuti sunt medicii veterinari specializati in acordarea ajutorului medical specific animalelor de companie din clinicile sau spitalele de profil. Acesti medici te vor indruma si-ti vor dezvalui toate detaliile specifice ingrijirii animalelor de companie, inclusiv cerintele de hrana, ingrijirea cotidiana si orice alte nevoie specifice rasei. Tot medicii veterinari sunt cei care asigura vaccinarea animalelor, prescriu tratamente si fac interventii chirurgicale.

Termenul veterinar provine din latinescul ”veterinae”, care se traduce prin ”lucrul cu animalele”. Toti medicii veterinari au urmat studii de specialitate si au primit licenta sa practice medicina veterinara.

Medicii veterinari diagnosticheaza bolile animalelor, trateaza animalele bolnave si/sau ranite, previn transmiterea bolilor de la animale la om si ofera sfaturi pentru ingrijirea animalelor. Tot medicii veterinari sunt responsabili de mentinerea sanatatii oamenilor, asigurand sanatatea animalelor destinate consumului uman. Veterinarii sunt implicati, deopotriva, in conservarea rezervatiilor naturale si mentinerea sanatatii publice a populatiei umane.

Cine suntem

Situat in apropierea Mall Vitan din Bucuresti, Cabinetul Iraida Vet functioneaza in beneficiul prietenilor tai necuvantatori.
Iraida Vet este o clinica veterinara full-service a carei misiune este de a oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde si un mediu atractiv, atat pentru medici, cat si pentru pacienti.

Iraida Vet ofera servicii personalizate, intre care medicina preventiva, urgente medicale si chirurgicale, servicii stomatologice.
Cu o farmacie de profil in incinta clinicii, alaturi de un pet-shop generos, clinica noastra va faciliteaza accesul simultan la ingrijire medicala si cosmetica.

Stim ca animalele se numara printre cei mai iubiti membri ai familiei tale, asa ca asteptam sa va cunoastem si sa va oferim sprijinul nostru pentru a avea un camin fericit.

Echipa noastra

 • Ciprian Dragomir
  Medic Veterinar

  Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti
 • Laura Dragomir
  Medic Veterinar

  Absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti
 • Andreea Vilcea
  Medic Veterinar

  Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti
 • Persida Stratila
  Consultant Nutritie

Suntem devotati practicii medicale si punem in aplicare cele mai bune scheme de tratament pentru insanatosirea prietenilor tai necuvantatori. Pe langa tratamentul medical specific, promitem sa-ti tratam intotdeauna prietenii cu o doza considerabila de iubire si compasiune, sa-i ajutam sa se insanatoseasca grabnic si sa te poti bucura cat mai mult de compania lor. (Ciprian Dragomir)

One Comment to Despre noi

 1. Pingback: oakley sunglasses outlet

Leave a Comment

 • Comunicarea dintre proprietar si veterinar

  Nimeni altcineva in afara ta nu-ti cunoaste mai bine prietenul necuvantator, motiv pentru care esti cea mai avizata persoana pentru a-i oferi informatiile necesare medicului veterinar.
  Multe semne de boala sunt atat de subtile, incat spiritul de observaţie si vigilenta ta in raport cu orice usoare modificari in comportamentul animalului sunt foarte utile in stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului de catre medicul veterinar.

  Daca-ti doresti un animal de companie, dar inca nu te-ai decis, este bine sa stii ca medicul veterinar iti poate oferi sfaturi cu privire la animalul de companie cel mai potrivit stilului de viata si personalitatii tale.

  Tot medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte.

 • Contact

  Spune-ne aici problema ta si suntem oricand gata sa venim in ajutorul prietenului tau.

  Suntem o echipa de profesionisti tineri, saritori, plini de compasiune si entuziasm sa redam vioiciunea companionului tau.

 • Abordarea noastra

  Diagnosticarea corectă presupune, cel mai adesea, investigatii amanuntite, intre care: efectuarea testelor de laborator, radiografii sau ecografii și utilizarea unor echipamente medicale performante specializate.

  Tratamentele includ multiple proceduri, intre care: acordarea primului ajutor la cabinet sau la domiciliul pacientului (ambulanta veterinara), prescriptii medicale, tratarea unei fracturi, asistenta la fatare, intervenții chirurgicale, terapie de urgenta, vaccinari si deparazitari, tratamente diverse si recomandari privind nutritia si ingrijirea animalului bolnav.