Servicii


 • Consultatii

  Consultatiile generale si de specialitate reprezinta intalnirile medicului veterinar cu pacientul, in cadrul carora se constata simptomatologia si se recomanda investigatii suplimentare pentru stabilirea diagnosticului si alegerea celei mai potrive scheme de tratament.

  Detalii

 • Tratamente

  Dupa consultatie si stabilirea diagnosticului, urmeaza aplicarea schemei de tratament recomandate pentru redobandirea sanatatii companionului tau (tratamente injectabile subcutanate, intramusculare, intravenoase; tratamente cutanate; tratamente auriculare sau oculare).

  Detalii

 • Deparazitari

  Tinand cont ca endo- si ectoparazitii reprezinta un important factor de risc – atat pentru animale, cat si pentru om – este recomandat ca deparazitarile interne si externe sa fie facute in mod regulat, sub stricta supraveghere medicala.

  Detalii

 • Vaccinari

  Vaccinarea reprezinta o necesitate in primele faze de dezvoltare ale puiului, contribuind atat la mentinerea si imbunatatirea sanatatii noului membru al familiei tale (prevenind boli cu potential letal, dar si boli comune), cat si la prevenirea transmisiei bolilor de la animal la om.

  Detalii

 • Investigatii paraclinice

  In cazul bolilor cu etiologie necunoscuta, investigatiile paraclinice ajuta medicul in stabilirea diagnosticului corect si a schemei de tratament adecvate, pentru insanatosirea cat mai grabnica a prietenului tau necuvantator.

  Detalii

 • Stomatologie

  Stomatologia veterinara reprezinta preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor cavitatii bucale ale animalelor. Cele mai frecvente interventii sunt detartrajul si extractiile. In cazuri speciale, oferim inclusiv servicii de chirurgie maxilo-faciala si radiologie dentara.

  Detalii

 • Chirurgie

  Dincolo de interventiile chirurgicale de rutina practicate de majoritatea veterinarilor, suntem specializati in servicii chirurgicale complexe, mergand de la chirurgia ortopedica, chirurgia ochiului si a urechii, chirurgia abdominala si uro-genitala, pana la chirurgia plastica.

  Detalii

 • Anestezie inhalatorie

  Anestezia inhalatorie este cea mai sigura si rapida metoda pentru trezirea companionului tau dupa o interventie chirurgicala, fie ea simpla sau complexa, si are urmatoarele avantaje: trezirea rapida, solicitarea redusa a ficatului si rinichilor, precum si analgezia totala.

  Detalii

 • Ambulanta

  Serviciile de ambulanta veterinara sunt oferite de clinica Iraida Vet . Ambulanta veterinara este complet echipata pentru interventii de urgenta realizate de personal medical specializat.

  Detalii

 • Nutritie

  Clinica Iraida Vet ofera servicii de consultanta in domeniul nutritional, de la recomandari dietetice pentru regimuri de slabire, pana la recomandari nutritionale specifice pentru animalele bolnave sau livrari de hrana la domiciliu.

  Detalii

 • Cosmetica si frizerie canina si felina

  Animalul tau merita sa fie rasfatat si curat, nu doar pentru placerea ta, ci si pentru confortul propriu. Ingrijirea animalelor de companie are la baza atat criterii estetice, cat si considerente igienice.

  Detalii

One Comment to Servicii

 1. Pingback: ray ban sunglasses

Leave a Comment