Anestezie inhalatorie

Anestezia inhalatorie reprezinta cea mai sigura si rapida metoda pentru trezirea companionului tau dupa o interventie chirurgicala, fie ea simpla sau complexa.

Principalele avantaje ale anesteziei inhalatorii sunt:
• trezirea rapida (in cateva minute), in cele mai multe cazuri animalul fiind capabil sa se deplaseze pe picioarele lui dupa operatie, lucru imposibil dupa o aanestezie clasica, injectabila, care mentine animalul intr-o stare de confuzie temporara post-operatorie.
• solicitarea redusa a ficatului si a rinichiului (anestezicul nu este eliminat prin metabolizare si excreţie, ci prin simpla respiraţie – spontana sau fortata – in principal, recuperarea post-operatorie fiind astfel mult facilitata;
• analgezie totala (lipsa oricarei perceptii a durerii pe durata anesteziei, respectiv a narcozei profunde).

Comments are closed.

 • Comunicarea dintre proprietar si veterinar

  Nimeni altcineva in afara ta nu-ti cunoaste mai bine prietenul necuvantator, motiv pentru care esti cea mai avizata persoana pentru a-i oferi informatiile necesare medicului veterinar.
  Multe semne de boala sunt atat de subtile, incat spiritul de observaţie si vigilenta ta in raport cu orice usoare modificari in comportamentul animalului sunt foarte utile in stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului de catre medicul veterinar.

  Daca-ti doresti un animal de companie, dar inca nu te-ai decis, este bine sa stii ca medicul veterinar iti poate oferi sfaturi cu privire la animalul de companie cel mai potrivit stilului de viata si personalitatii tale.

  Tot medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte.

 • Contact

  Spune-ne aici problema ta si suntem oricand gata sa venim in ajutorul prietenului tau.

  Suntem o echipa de profesionisti tineri, saritori, plini de compasiune si entuziasm sa redam vioiciunea companionului tau.