Nutritie

Clinica Iraida Vet ofera servicii de consultanta in domeniul nutritional, de la recomandari dietetice pentru regimuri de slabire, pana la recomandari nutritionale specifice pentru animalele bolnave sau livrari de hrana la domiciliu.

Servicii nutritie:

• Recomandari nutritionale pentru pacientii care au suferit interventii chirurgicale;
• Recomandari dietetice pentru regimuri de pierdere in greutate in cazul pacientilor obezi;
• Recomandari dietetice pentru animalele diagnosticate cu diabet, hepatita, litiaza renala etc.
• Livrari hrana la domiciliu, inclusiv recomandari de combinatii dietetice pentru regimuri speciale.

Comments are closed.

 • Comunicarea dintre proprietar si veterinar

  Nimeni altcineva in afara ta nu-ti cunoaste mai bine prietenul necuvantator, motiv pentru care esti cea mai avizata persoana pentru a-i oferi informatiile necesare medicului veterinar.
  Multe semne de boala sunt atat de subtile, incat spiritul de observaţie si vigilenta ta in raport cu orice usoare modificari in comportamentul animalului sunt foarte utile in stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului de catre medicul veterinar.

  Daca-ti doresti un animal de companie, dar inca nu te-ai decis, este bine sa stii ca medicul veterinar iti poate oferi sfaturi cu privire la animalul de companie cel mai potrivit stilului de viata si personalitatii tale.

  Tot medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte.

 • Contact

  Spune-ne aici problema ta si suntem oricand gata sa venim in ajutorul prietenului tau.

  Suntem o echipa de profesionisti tineri, saritori, plini de compasiune si entuziasm sa redam vioiciunea companionului tau.