Ambulanta – urgente veterinare

Prin serviciul de ambulanta, oferim consultatii medicale de urgenta, diagnostic si tratament de prim ajutor la domiciliul clientului pentru cele mai complexe si variate urgente veterinare. Pentru interventii chirurgicale si investigatii paraclinice, pacientii sunt transportati si li se acorda ingrijiri medicale adecvate la sediul clinicii.

Servicii :

 • Servicii medicale de urgenta în timpul orelor de program;
 • Transport catre clinica veterinara si la domiciliu al animalelor nedeplasabile sau care au nevoie de asistenta la deplasare;
 • Vizite post-operatorii la domiciliu pentru tratamente medicale;
 • Vizite la domiciliu pentru recomandari nutritionale si intretinere.

Comments are closed.

 • Comunicarea dintre proprietar si veterinar

  Nimeni altcineva in afara ta nu-ti cunoaste mai bine prietenul necuvantator, motiv pentru care esti cea mai avizata persoana pentru a-i oferi informatiile necesare medicului veterinar.
  Multe semne de boala sunt atat de subtile, incat spiritul de observaţie si vigilenta ta in raport cu orice usoare modificari in comportamentul animalului sunt foarte utile in stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului de catre medicul veterinar.

  Daca-ti doresti un animal de companie, dar inca nu te-ai decis, este bine sa stii ca medicul veterinar iti poate oferi sfaturi cu privire la animalul de companie cel mai potrivit stilului de viata si personalitatii tale.

  Tot medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte.

 • Contact

  Spune-ne aici problema ta si suntem oricand gata sa venim in ajutorul prietenului tau.

  Suntem o echipa de profesionisti tineri, saritori, plini de compasiune si entuziasm sa redam vioiciunea companionului tau.