Deparazitari

Ectoparazitii. Atat purecii, cat si capusele pot fi vectori pentru numeroase boli, unele dintre acestea fiind transmisibile si la om. Tratamentul pentru aceste boli poate fi costisitor si de durata, motiv pentru care metoda cea mai sigura pentru combaterea acestor boli este prevenirea infestatiilor cu pureci si capuse.

Endoparazitii intalniti frecvent la animalele de companie sunt: ascarizii si teniile. Acestia pot produce: tulburari digestive, nervoase, apetit capricios si prurit anal.
Transmiterea endoparazitilor la animale si om poate fi evitata prin: examen coproparazitologic periodic si deparazitari interne periodice.
Pentru a veni in ajutorul prietenilor vostri, in scopul deparazitarii va oferim:

 • comprimate si suspensii pentru uz intern;
 • zgarzi, sampoane, pipete, pudre pentru uz extern.

Comments are closed.

 • Comunicarea dintre proprietar si veterinar

  Nimeni altcineva in afara ta nu-ti cunoaste mai bine prietenul necuvantator, motiv pentru care esti cea mai avizata persoana pentru a-i oferi informatiile necesare medicului veterinar.
  Multe semne de boala sunt atat de subtile, incat spiritul de observaţie si vigilenta ta in raport cu orice usoare modificari in comportamentul animalului sunt foarte utile in stabilirea diagnosticului si prescrierea tratamentului de catre medicul veterinar.

  Daca-ti doresti un animal de companie, dar inca nu te-ai decis, este bine sa stii ca medicul veterinar iti poate oferi sfaturi cu privire la animalul de companie cel mai potrivit stilului de viata si personalitatii tale.

  Tot medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte.

 • Contact

  Spune-ne aici problema ta si suntem oricand gata sa venim in ajutorul prietenului tau.

  Suntem o echipa de profesionisti tineri, saritori, plini de compasiune si entuziasm sa redam vioiciunea companionului tau.